Les proves d’accés als cicles formatius de FP seran els dies 1 i 2 de juliol

Post també disponible en: Castellano

El termini d’inscripció per a realitzar les proves serà del 25 al 29 de maig i les persones aspirants podran remetre les sol·licituds d’inscripció al correu electrònic del centre on vagen a realitzar la prova

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha convocat les proves d’accés als cicles formatius de Formació Professional de Grau Mitjà i Grau Superior per als propers dies 1 i 2 de juliol. Aquestes proves, a les que el curs passat es van presentar al voltant de 500 aspirants, van dirigides a totes aquelles persones interessades a cursar estudis d’FP sense complir els requisits acadèmics d’accés.

Les proves d’accés seran presencials si les autoritats sanitàries ho permeten i es desenvoluparan tenint en compte les instruccions de separació entre els aspirants i posant en marxa els protocols de desinfecció i neteja que fixen les autoritats sanitàries per garantir la seguretat tant de l’alumnat com del professorat en el moment de realitzar els exàmens.
El termini d’inscripció en les proves és de l’25 a l’29 de maig. La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, davant la situació originada per la pandèmia de COVID-19, i amb la finalitat d’evitar desplaçaments per presentar les sol·licituds als centres docents, ha habilitat la possibilitat de remetre-les per correu electrònic a la secretaria de els centres docents on es vol fer la prova.

En la resolució de la convocatòria de les proves d’accés als cicles de FP publicada en el DOGV (consultar aquí) es detallen, a més dels requisits, models de sol·licitud i calendaris, els centres docents examinadors, així com l’adreça i el correu electrònic dels mateixos, mitjançant el qual les persones interessades han d’enviar la sol·licitud i la documentació requerida.

El certificat que acredita haver superat la prova d’accés té validesa en tot el territori nacional i permetrà optar als cicles formatius a aquelles persones que no compleixin els requisits acadèmics d’accés directe. Per a aquest alumnat, els centres reservaran el 20% de les places vacants, proporció que podrà ampliar-se en cas que no hi hagi prou sol·licituds per part de l’alumnat que es doni per altres quotes d’accés.

Més informació a www.tierradelvino.es

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*