Nova botiga de música a Bunyol que repara instruments i desenvolupa activitats didàctiques

Interior de la tienda de música Schagerl Music Store Buñol.
Interior de la tienda de música Schagerl Music Store Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Interior de la tienda de música Schagerl Music Store Buñol.
Interior de la botiga de música Schagerl Music Store Bunyol.

Schagerl Music Store Bunyol és distribuïdora oficial i en exclusiva a Espanya d’instruments de la marca que, a més són distribuïts en les millors botigues del país. La botiga compta amb servei de reparació d’instruments de vent-metall, vent-fusta i lutheria d’instruments de corda

SCHAGERL es el nombre de la marca austriaca de instrumentos musicales artesanales, que son tocados en las mejores bandas y orquestas de todo el mundo, desde la Orquesta del Palau de les Arts de Valencia a la Filarmónica de Berlín. Buñol acaba de inaugurar una tienda llamada Schagerl Music Store Buñol

Aquesta botiga és distribuïdora oficial i en exclusiva a Espanya d’instruments de la marca que, a més, són distribuïts en les millors botigues del país. La botiga té dues vessants comercials diferenciades. D’una banda és la referència a nivell nacional de la marca i, d’altra banda, és botiga de música amb moltíssimes altres marques de totes les famílies d’instruments i accessoris.

Schagerl Music Store Bunyol compta amb servei de reparació d’instruments de vent-metall, vent-fusta, així com lutheria d’instruments de corda. En les seues instal·lacions, condicionades per a activitats musicals, no només es duen a terme activitats comercials. A més, es van a desenvolupar activitats i continguts didàctics a través de tallers, Masterclass, conferències, etc., aprofitant la tracció de la marca SCHAGERL i els seus diferents artistes de referència.

Aquesta recentment aporta un complement indispensable dins de la cultura musical de la comarca que, fins al moment, no comptava amb un comerç especialitzat en instruments i accessoris, així com amb un assessorament professional.

 

L’horari d’obertura és de dilluns a divendres de 10 a 13,45h i de 17 a 20h, i dissabtes de 10 a 14h.

La ubicació d’aquesta botiga és Avinguda Blasco Ibáñez, 20 (davant parada d’autobús). La gerent de l’empresa és Tania Carrascosa.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*