Obres Públiques finalitza una rotonda a la sortida nord de Carlet per calmar el trànsit i augmentar la seguretat viària en la CV50

María José Salvador ha visitado las actuaciones de la Generalitat en la futura ronda urbana de Carlet.
María José Salvador ha visitado las actuaciones de la Generalitat en la futura ronda urbana de Carlet.

Post també disponible en: Castellano

María José Salvador ha visitado las actuaciones de la Generalitat en la futura ronda urbana de Carlet.
María José Salvador ha visitat les actuacions de la Generalitat en la futura ronda urbana de Carlet.

María José Salvador, que ha visitat les actuacions de la Generalitat, ha destacat que la nova glorieta és compatible amb la futura ronda urbana de Carlet

La Consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha afirmat que la Generalitat ha invertit 478.064 euros en la construcció d’una rotonda a la sortida nord de Carlet per “augmentar la seguretat viària i calmar el trànsit de vehicles” . A més, les actuacions realitzades també “faran possible la circulació de vianants i ciclistes en condicions adequades de seguretat”.

Així s’ha pronunciat la consellera en el transcurs de la visita que ha realitzat a les obres ja finalitzades d’una rotonda a la CV50, al terme municipal de Carlet, que han “solucionant un dels problemes de seguretat vial que existien a l’entrada al nucli urbà d’aquest municipi “.

Durant la visita, Salvador, que ha estat acompanyada pel director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carles Domingo, i per l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, ha informat que la nova glorieta “és compatible amb la futura ronda urbana de Carlet per la qual cosa s’ha actuat dins la reserva viària del PGOU “. En aquest sentit, han recordat que els pressupostos de la Generalitat Valenciana per 2019 contemplen una partida amb una previsió de 4,5 milions d’euros per a aquesta actuació.

D’aquesta manera, la glorieta s’ha construït a la carretera CV50, concretament a l’entrada al municipi de Carlet des Catadau on no es disposava de cap intersecció, moderador de velocitat o element que forcés una reducció de velocitat.

Així, amb aquesta glorieta “s’ha regulat la velocitat i per tant s’ha millorat la seguretat en la circulació d’un nucli de població consolidada que suporta un trànsit de prop de 11.000 vehicles al dia”, ha apuntat Salvador.

Segons ha descrit, la rotonda sobre la CV50 té un radi interior de 20 metres, dos carrils de 4 metres d’amplada i vorals de mig metre, així com una longitud de 40,8 metres. A més s’han instal·lat els senyals i l’enllumenat amb 21 bàculs.

D’altra banda, la consellera també ha recordat que el seu departament ha invertit 68.000 euros en l’adequació en l’accés nord a la travessia de Carlet, implantant mesures de moderació de la velocitat i una sèrie de passos de vianants per “permeabilitzar la travessia, millorant així l’accessibilitat de les persones de mobilitat reduïda i permetent la mobilitat sostenible en condicions de seguretat ”

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*