Silvia González nova presidenta local del Partit Popular de Bunyol després del congrés local

Post també disponible en: Castellano

Els Populars de Buñol han informat, després del congrés local celebrat el passat 7 de març a fi de renovar la seua executiva local, que Silvia González García ha sigut elegida presidenta local.

“El passat 7 de març vam celebrar el congrés local del Partit Popular de Buñol per a renovar l’executiva del partit a nivell municipal i impulsar un nou projecte de futur per a Bunyol. Els afiliats van triar a Silvia González García com a nova presidenta”, segons han informat des del PP local.

“La renovació culmina després d’un procés de transició que va començar després de les eleccions de maig de 2019, en aquest temps des del partit hem treballat pel nostre poble sempre en positiu, buscant l’estabilitat i l’avanç del nostre municipi, tenint una consciència crítica i fiscalitzant al govern de Bunyol”.

“Amb aquesta renovació afrontem el futur amb il·lusió, compromís, treball en equip i transparència. Tot això liderat per Silvia González, una dona valenta, capaç, intel·ligent, treballadora incansable, senzilla i coneixedora de totes i cadascuna de les necessitats del nostre poble”, afigen els Populars.

“El congrés es va celebrar amb les màximes garanties democràtiques i amb un exhaustiu i minuciós protocol sanitari, per a la màxima seguretat dels nostres afiliats i companys. La nova presidenta va rebre el suport dels afiliats, que van participar activament en aquesta jornada; de l’anterior executiva, dels companys del PP de la comarca i del PP provincial”.

Des del Partit Popular de Buñol “volem transmetre a la ciutadania del nostre de poble garanties de futur, il·lusió i esperança en aquest nou projecte que naix, amb l’únic objectiu d’aportar aire fresc i el tan necessari canvi per a Bunyol. Per a continuar honrant el nostre passat, i conquistar un futur millor per a tod@s”, han finalitzat des del PP.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*