Utiel oferix un servici psicològic de prevenció de conflictes de parella durant el confinament

Post també disponible en: Castellano

Atenció telefònica en el 637 88 20 55 de dilluns a divendres de 10 a 14 hores

El període de confinament ocasionat per la crisi de l’COVID-19 està provocant diferents conflictes emocionals que poden ser afrontats de manera positiva amb el suport de la psicologia.

Per aquest motiu l’Ajuntament d’Utiel, a través de Serveis Socials, ha afegit a el servei d’atenció psicològica a la ciutadania, una línia específica per a la prevenció dels conflictes de parella que puguen sorgir durant aquest període extraordinari d’aïllament i de convivència en els llars.

Aquest servei especial de suport per a parelles en situació de conflictivitat es prestarà de forma anònima a través de el telèfon 673 88 20 55 en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.

El departament de psicologia assessorarà i proporcionarà estratègies i tècniques que faciliten les relacions interpersonals, conjugals i familiars, amb la comunicació i el respecte com a base per resoldre els conflictes.

Aquest nou servei telefònic de prevenció de conflictes de parella (637 88 20 55) se suma a el d’atenció psicològica a la ciutadania (667 91 82 97) que ja es va posar en marxa amb l’inici de l’confinament.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*