Xest acollirà una trobada de dones artistes en el Feminist-Art 2

Post també disponible en: Castellano

Les dones s’expressaran artísticament en els túnels del passeig cap al poliesportiu municipal, reivindicant les seues idees feministes

Dins de la programació d’edició 2020 de Festival Internacional de Street Art Graffitea Xest, demà, dissabte 24 d’octubre, tindrà lloc una trobada de dones artistes, sota el títol de “Feminist Art 2”. L’esdeveniment comptarà amb intervencions murals a les parets dels túnels de la passejada cap al poliesportiu municipal i altres manifestacions artístiques, com poesia i fotografia.

Aquesta experiència va tenir la seua primera part a Carcaixent, amb molt d’èxit, i l’organització de l’Festival Graffitea, a càrrec de la regidoria de Cultura i d’Alien Barracudas, ha decidit incloure una segona part en el programa de la seua cinquena edició, que s’està desenvolupant des del 21 d’octubre a la localitat, amb la participació d’artistes internacionals.

El Feminist-Art 2 és una activitat oberta a el públic, en la qual es guardaran totes les mesures de seguretat pertinents, a causa de la situació de pandèmia. “Des de la regidoria de Cultura convidem a la població a assistir a l’esdeveniment, sempre evitant aglomeracions i mantenint les distàncies de seguretat”, ha declarat la regidora, Mª Ángeles Llorente. “Serà tota una vivència veure de prop el treball de les dones que protagonitzaran la trobada d’aquest Feminist-Art”.

Presentació, cinefòrum temàtic i col·loqui amb els artistes

Aquesta tarda, a partir de les 18:30 hores, la sala polivalent de la biblioteca acollirà la presentació a nivell local de festival. La jornada s’obrirà amb la projecció de la pel·lícula Cares i Llocs, nominada com a millor documental en els premis Oscar. A la cinta, la veterana cineasta francesa Agnès Varda i el jove artista urbà JR, emprendran un increïble viatge compartint les seves passions: el cinema i el muralisme a l’aire lliure. A l’acabar la projecció, al voltant de les 20 hores, es farà una breu presentació de l’festival a càrrec dels promotors de Graffitea Xest, Mª Ángeles Llorente, per part de la Regidoria de Cultura, i Toni Espinar, en representació d’Alien Barracudas. Després de les seves intervencions s’obrirà un col·loqui amb la participació dels artistes de l’actual edició de festival.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*