El juvenil del Club Handbol Bunyol continua imparable

Els de Tito Wilson es van imposar al Benicarló

L’equip juvenil del Club Handbol Bunyol continua la seua ratxa imparable de resultats. El passat cap de setmana es van desfer del Benicarló en «El Planell» per un contundent 43 a 13. Els de Tito Wilson no van donar treva als castellonencs que en cap moment van inquietar als locals. Amb aquesta victòria els buñolenses es col·loquen en la part noble de la taula.

Per part seua, l’equip sènior va completar la seua setmana de trobades amb sensacions trobades. Després de guanyar el dimarts al Quart «B» a domicili, els de Bunyol no van poder segellar la classificació matemàtica per a disputar la segona fase del campionat, després de perdre per 20 a 25 davant si rival més directe, el Xàtiva. Els de Teo Pros, van saber jugar-li de tu a tu al Xàtiva durant la primera part, però en la segona xicotets errors en la presa de decisions van condemnar als buñolenses i van acabar perdent. Cal destacar, que Pros va girar a tota la banqueta i van tindre minuts tots els jugadors, malgrat la transcendència del xoc. No obstant això, el sènior té a la seua mà la classificació aquest cap de setmana. S’enfronta al penúltim classificat i una victòria els asseguraria disputar la segona fase de la competició que dona accés al play-off d’ascens. Ja el diumenge, el sènior -en la seua doble jornada- va véncer a l’Ontinyent per 35 a 7, en un partit de tràmit.

Finalment, l’equip cadet va caure a casa davant el totpoderós Maristes d’Algemesí. No obstant això, els xavals van disputar una gran trobada i van tindre al seu rival contra les cordes fins a quasi el final del xoc.