Els veïns i veïnes de Xest poden sol·licitar assistència per Covid-19 a través d’un formulari en línia que els connecta amb Protecció Civil

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Xest posa a disposició de la població un formulari online per sol·licitar assistència davant l’emergència sanitària de l’Covid-19. A través d’aquest enllaç https://arcg.is/1aC45K els veïns i veïnes que es troben en situació de vulnerabilitat podran traslladar a Protecció Civil Xest les seues necessitats, com sol·licitar assistència en cas de persones dependents o ajuda amb les compres de primera necessitat. Per a això s’ha d’omplir el formulari amb les dades de contacte i marcar les opcions desitjades i, després d’enviar la petició, Protecció Civil es posarà en contacte amb la persona sol·licitant. El formulari ofereix l’opció de demanar ajuda per a una altra persona de la família o coneguda.

L’enllaç directe està disponible al web municipal cheste.es a l’apartat de Bans mitjançant el botó “Formulari de sol·licitud d’ajuda – Covid19”.

Aquesta eina s’ha pogut posar en marxa gràcies a l’oferiment voluntari de la Comunitat Geodevelopers, formada per desenvolupadors professionals que estan oferint els seus servicis de manera altruista per a la posada en marxa d’eines que ajuden en la gestió de l’emergència de l’Covid-19. En el cas de Xest han creat el formulari per a la població i un panell de control a través del qual Protecció Civil pot rebre i gestionar totes les sol·licituds de servicis que li arriben.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*