La Guàrdia Civil i la Policia Local de Godelleta, més a prop que mai dels seus conveïns

Les Forces i Cossos de Seguretat dispensen aliments i medicines als seus conveïns en disseminats

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Godelleta en col·laboració amb Càritas i comptant amb la inestimable col·laboració del seu Cos de Policia Local, en sintonia amb la Guàrdia Civil de el lloc de Xiva, dispensen els aliments de primera necessitat i medicaments a diferents famílies a Godelleta.

“Aquesta missió resulta complicada i àrdua tenint en compte que al llarg dels seus 40 km quadrats de terme municipal hi ha 28 nuclis urbans dispersos, amb una població efectiva aquests dies que superen amb escreix les 5.000 persones en habitatges de segona ocupació”, com han informat fonts policials.

Els agents dels dos cossos, a més de dedicar-se a altres tasques com seguretat ciutadana, de control d’accessos i punts de verificació, protegint els drets i llibertats dels ciutadans, de manera desinteressada i per sobre de l’deure que els és exigible, presten la seva ajuda i solidaritat amb els col·lectius de la població més vulnerables, ajudant-los a cobrir les seves principals necessitats bàsiques. Sense importar-los que són un potencial col·lectiu assetjat pel Covid-19, anteposant així la dedicació a l’servei a la seva pròpia integritat.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*